×

×

☰ menu

Online topontmoeting energietransitie procesindustrie 24 juni 15.30 uur

08-06-2020

Op 24 juni zal Arnold Stokking, CEO van Brightsite en aanjager van ENZuid, toelichten dat de opgave van de forse CO2-reductie voor de procesindustrie grote economische kansen biedt voor de maakindustrie, agro- en recyclingsector in de regio. Deze aanpak draagt bij aan de de reset van de economie waarin verduurzaming een belangrijke rol speelt.

We gaan hierover verder in gesprek met o.a. Diederik Samsom (Europese Commissie), Frank Kuijpers (SABIC), Anton van Beek (DOW), Guustaaf Savenije (VDL), Marc Prevoo (Synova), Emmo Meijer (Topsector Chemie), Focco Vijselaar (EZK) en gedeputeerden van de provincies Zeeland, Noord-Brabant en Limburg.

Deelname online Topontmoeting

Deze online top vindt live plaats 24 juni 2020 van 15.30 tot 17.00 uur. Voor deelname kunt u dit tijdstip in uw agenda opnemen. De link naar de livestream voor de online topontmoeting volgt binnenkort.

In de tweede helft van 2020 hopen we een fysieke topontmoeting te kunnen organiseren om de uitgewerkte Actieagenda 2021-2025 te kunnen lanceren. Deze aanpak van de ketentransitie procesindustrie met het motto “Groene chemie, nieuwe economie’ zal ook worden geagendeerd op de bestuurlijke top op premierniveau Nederland-Vlaanderen op 4 november.