×

×

☰ menu

Slotevent Werkinzicht 18 november nu online

10-11-2021

Het slotevent van Werkinzicht, waarvan ENZuid partner is, vindt nu digitaal plaats op 18 november van 15.00 - 16.30 uur. De link is opgenomen bij https://www.werkinzicht.eu/nieuws/slotevent-werkinzicht.

Door de oplopende besmettingscijfers rondom COVID-19 hebben we moeten besluiten deze bijeenkomst niet fysiek op locatie te organiseren. In plaats daarvan bieden we een boeiend, interactief online event aan. We presenteren o.a. de online dashboards met grensoverschrijdende data, waarmee u zelf ook tijdens het event aan de slag kan.

Tijdens de sessie presenteren de projectpartners u graag de resultaten van het project Werkinzicht: inzicht in gevraagde en geboden skills voor het breder kunnen matchen van werkgevers en werkzoekenden. Daarnaast grensoverschrijdende arbeidsmarktinformatie via de gebruiksvriendelijke dashboards.

Over de resultaten en toepassingen van Werkinzicht zullen reageren: Hilde Crevits (Vlaams minister van Economie en Werk), Tof Thissen (Algemeen Directeur UWV Werkbedrijf), Sven De Haeck (directeur Strategie VDAB) en Pascal Boijmans (Europese Commissie).

Over de betekenis van Werkinzicht voor de provincies zullen Kathleen Helsen (gedeputeerde provincie Antwerpen) en Jo-Annes de Bat (gedeputeerde provincie Zeeland) aan het woord komen.

Vervolgens staat een panel van de partners klaar om iedereen te ondersteunen bij het gebruik van de dashboards, tips te geven en vragen te beantwoorden om zo dit event interactief af te ronden.

We hopen u op 18 november online te ontmoeten via Zoom!