×

×

☰ menu

Top ENZuid 21 juli 2022

28-06-2022

Op 21 juli vindt de jaarlijkse Top ENZuid plaats voor de deelnemers aan ENZuid; de besturen van de aangesloten regionale triple helix regio's en provincies in Zuid-Nederland. Op de Brainport Industries Campus staat het versnellen van de transities voor groene en circulaire economie op de agenda.

Op het programma staat de verduurzaming van de economie in de regio centraal. Het versneld vergroenen van de procesindustrie met de actieagenda 'Groene Chemie, Nieuwe Economie' zal o.a. door Arnold Stokking worden toegelicht.

Ook de aanpak op Circulaire Economie met best practices van ondernemers in de Bouw staat op de agenda. Dit thema wordt afgetrapt met een keynote van expert Jeannette Levels. Afrondend zal Anne-Marie Spierings, gedeputeerde Noord-Brabant, reageren op de circulaire aanpak. Graag laten we zien hoe de samenwerking van regio's en provincies meerwaarde biedt voor een groene en circulaire economie.

Met verschillende tours door de Brainport Industries Campus kunnen de genodigden ervaren hoe de campus energieneutraal opereert en wat aansprekende fieldlabs zijn.

Gastvrouw op deze dag is de Commissaris van de Koning van Noord-Brabant, Ina Adema. We zijn verheugd dat ook de Commissarissen van de Koning Emile Roemer van de provincie Limburg en Han Polman van de provincie Zeeland aanwezig zijn.